10 Aralık 2012 Pazartesi

Kimi zaman olur bu, durduk yere, ortada bir sebep yokken, öylesine, sadece bir sıkıntı kaplar içini. Sadece bir sıkıntı, derin bir anlamı yoktur. Sıkıntının derin bir anlamı olmaz çoğu zaman; bak bu iyi.

Sonra sokaktan meraklı kediler geçer, komşuların bazıları güvercinlerden nefret eder. Çamaşır ipiyle kendini asar bazıları, kalorifer borularını bunun için yaratmıştır tanrı. Tanrının bir planı hep vardır. Sonra sen uyanırsın, yarım bir gülümsemeyle ilahi bir varlık gibi şaşkın şaşkın bakarsın etrafa. Güneşin doğuşuna inanamaz bazıları, karanlık her zaman iyi.

Birkaç saatlik bir uykudur bazen huzur, eski bir bahçe, yıkık duvarlar da olabilir. İmkân dahilinde olan her şey er geç yaşanır, tanrı ayrılıkları bu yüzden yaratmıştır belki de. Kendine dikkat et, hoşça kal. Ayrılık sözleri hep anlamsızdır zaten, bak bu da iyi.

Kusursuz yalnızlıklardan söz eder biri, uzun boylu kel bir adam olabilir,mutlaka içki gerekir konu yalnızlıksa. Herkes her zaman yalnız, sadece bunun için yaratmıştır tanrı sözcükleri.